Of je de huttekase proeft in dit recept? Neee hoor!! Wel geeft de huttekase wat extra smeuïgheid en proteïne.

Benodigdheden:
– 2 bananen, geprakt
– 200 gr. Huttekase 
– 40 gr. Cacao poeder
– 80 gr. Havermout
– 1 ei
– 1 tl. Bakpoeder
– 1 snufje zout
– 2 tl. Vanille extract
– Een zoetstof naar keuze, ik gebruik natrena. Maar je kunt ook honing, stevia of bijvoorbeeld kokosbloesem suiker nemen.

Voor de topping:
– 1 handje chocolade druppels 70% cacao (75 gram)
– 1 handje noten mix (50 gram)

Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een kleine bakvorm in.
2. Mix in een kom alle benodigdheden door elkaar.
3. Verdeel het beslag over de bakvorm en strooi dan alle ingrediënten voor de topping erover. En druk het een beetje aan.
4. Bak de brownie 25-30 minuten in de oven.

Voedingswaarde per stuk (als je er 8 stukken van snijd):

Calorieën: 205

Koolhydraten: 18

Eiwitten: 9

Vetten: 10