Tja wat gaat het worden, je kunt 1 wrap als lunch eten. Maar wat ook leuk is allemaal kleintjes maken en bij de borrel serveren. Je kunt de wraps prima wat verder van te voren klaar maken en in de koelkast bewaren.

Benodigdheden:

  • 1 pak bietenwraps ( 5 stuks van no fairytales)
  • 1 rolletje zachte geitenkaas (100-125 gram)
  • 1 cupje huttekase (200 gram)
  • 1 avocado
  • 1 komkommer
  • 1 pakje gekookte bietjes
  • 1 bosui
  • bosje verse dille
  • peper
  • zout

Bereidingswijze:

  1. Pureer met de staafmixer de geitenkaas en de huttekase met wat peper en zout tot een gladde creme. En zet even in de koelkast.
  2. Snijd de bietjes en de komkommer met de kaasschaaf in dunne plakken. En snijd de avocado en bosui in dunne plakjes.
  3. Besmeer een wrap met de geitenkaas creme en beleg met de plakjes komkommer, biet en avocado.
  4. Dan nog wat fijngesneden bosuitjes en wat fijngeknipte dille erover en het oprollen kan beginnen.
  5. Probeer ze strak mogelijk op te rollen en zet dan vast met cocktail prikkers.

Voedingswaarde per wrap:

Calorieën: 337

Koolhydraten: 25

Eiwitten: 14

Vetten: 15