Benodigdheden:
- 150 gr. Havermeel of amandelmeel
- 100 gr. Speltmeel
- 2 tl. Bakpoeder of baking soda
- 1 snuf kaneel
- 1 snuf zout
- 40 gr. Cacao poeder
- 125 gr. Kokosbloesem suiker
- 4 bananen, geprakt
- 3 eieren
- 50 gr. Gesmolten kokosolie
- 2 tl. Vanille extract
- 100 gr. 70-80% chocolade druppels of stukjes
- 2 handjes noten
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een cakevorm in met een beetje kokosolie.
- Meng in een kom alle droge ingrediënten (behalve de chocola en noten) door elkaar.
- Voeg alle natte ingrediënten er nu ook bij. En meng alles goed door elkaar.
- Spatel de chocola door het beslag en Verdeel het beslag over de cakevorm.
- Strooi de noten over de cake.
- Bak de cake 55-60 minuten in de oven en laat afkoelen.