Benodigdheden:
- 2 zalm filets
- 1 ui, fijngesneden
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 300 gr. Cherry tomaatjes, doorgesneden
- 4 el. Philadelphia light kruiden
- 2 el. Rode tapenade
- scheutje kokend water
- handje babyspinazie bladeren
- bosje verse basilicum, alleen de blaadjes
Bereidingswijze:
- Bestrooi de zalmfilets met peper en zout en bak de zalm. Haal dan de zalm uit de pan en hou de filets warm op een bord met wat aluminium folie erover.
- Fruit in dezelfde pan de ui en knoflook even aan en bak dan de tomaatjes mee.
- Als de tomaatjes gaar zijn voeg je de Philadelphia, de tapenade en een klein scheutje water toe tot je een mooie saus hebt.
- Voeg dan de spinazie toe en als de spinazie geslonken is leg je de zalm in de saus.
- Verwarm het geheel nog even en garneer met basilicum blaadjes.
- Lekker bij pasta, courgetti of rijst, eet smakelijk!!