Blond en Gezond

Recepten en tips voor een gezonde en sportieve levensstijl

About me

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog!!!

Mijn naam is Immeke Andela en ik heb deze site al sinds 2012. In de loop der jaren heb ik natuurlijk dingen aangepast, toegevoegd en verbeterd.

Ik ben op het idee gekomen voor deze blog omdat er in mijn kennissen-, vrienden- en klantenkring regelmatig naar mijn recepten gevraagd werd. Het leuke is dat ik nu in plaats van recepten te mailen gewoon het adres van mijn blog kan geven en er meteen een heleboel recepten en tips van mij te zien zijn.

Mijn blog heet Blond en Gezond. Blond, simpel weg omdat ik dat zelf ben en gezond heeft meer te maken met mijn andere grote hobby, fitness. Van deze hobby heb ik ook mijn werk gemaakt; ik ben namelijk personal trainer. Tijdens mijn werk speelt voeding een grote rol. Zonder de juiste voeding zal iemand moeite hebben het gewenste resultaat te behalen.

Gezond eten hoeft helemaal niet veel werk of saai te zijn, mits je maar genoeg lekkere recepten en variatie hebt. Ik vind het elke dag weer een uitdaging om een gezond recept te bedenken of een bestaand recept gezonder te maken! En dit wil ik graag met jullie delen!

Veel lees en kookplezier!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: